Крема сирене Багри – с цели 4 пробиотика


Крема сирене Багри – с цели 4 пробиотика

Превенцията е най-доброто лекарство. Това е част от съвременния подход към профилактика на редица заболявания и утвърждаване на здравословен начин на живот. Мисията да сме здрави, щастливи и във форма неименуемо е свързана и с храната, която консумираме. Още от древността мнозина лечители и знахари споделят, че най-доброто лекарство обикновено се намира в нашата чиния.

Какво ще кажете да Ви поднесем нещо вкусно и здравословно? Поднасяме Ви едно от последните попълнения линията ни от натурални занаятчийски – овче крема сирене Багри. Можете да си го намажете на филия, да го използвате в любими рецепти за разядка, основно или в здравословен десерт за цялото семейство.

Без тайни и изненади в състава на крема сиренe Багри

Рецептата на крема сирене Багри е простичка, с малко, но ясни и натурални съставки. За да приготвим нашето крема сирене, използваме пълномаслено овче мляко от пасищно отглежданите ни животни, закваска и сол. Разработихме авторска рецепта, която включва цели четири пробиотика. Влагаме ги под формата на закваска – lactobacillus bulgaricus, streptococcus thermophilus, lactococcus cremoris и lactococcus diacetylactis. Ползите, които носят за здравето са всеизвестни и признати от редица експерти в областта на здравословното хранене.

Срокът е кратък – само 20 дни, но за нас е изключително важно да ви поднесем най-доброто от фермата! Освен това е толкова вкусно, че не се задържа в хладилника за повече от няколко дни.

За какво е полезна консумацията на крема сирене Багри

Естествените пробиотици в крема сирене Багри носят със себе си и редица здравословни ползи. Редовната консумация на овчето ни сирене за мазане, ще подсигури следните благоприятни действия на вашия организъм:

  • Естествена регулация на чревния микробиом;
  • Подкрепа за здрав и нормално работещ храносмилателен тракт, включително и при нередовен и/или нервен стомах;
  • Натурална помощ при различни видове инфекции, включително и на респираторната система;
  • Повишаване на имунитет, което е от особено значение в сезона на грипа и настинките;
  • Вкусен другар срещу наднорменото тегло. Крема сирене Багри е отличен заместител на вредни и висококалорични субпродукти с млечен произход от съвременното индустриално масово хранително-вкусово производство;
  • Подобряване на всички когнитивни функции;
  • Колкото и странно да звучи, пробиотиците имат и положителен ефект върху психичното здраве и настроението, както и нормалното производство на енергия в тялото;

Крема сирене Багри е вкусно, полезно, натурално. Създадохме го в стремежа си да поднесем на трапезата ви разнообразие от занаятчийски продукти за цялото семейство!