Сем. Николови

СЕМЕЙСТВО НИКОЛОВИ

История и Мисия

Започнахме със създаването на първия farm-to-table ресторант и поставихме началото на фермерската вълна в ресторантьорството в София.

Доразвихме идеята със семейната ни ферма, където изградихме и мини мандра за ръчни занаятчийски продукти – сирене, кашкавал и овче кисело мляко. Внимателно подбрахме породата Лакон – ароматът на млякото е деликатен, а маслеността на млечните продукти е много висока.

Натрупахме опит и знания и направихме следващата крачка – създадохме нови продуктови линии с вълнуващи нови вкусове.

Вярваме, че допринасяме повече хора да опитат и заобичат овчето мляко и сме щастливи, че предлагаме продукти с пълноценен състав, в който са запазени важните нутриенти.

Нашата любов е и наша мисия

КАЧЕСТВО И ЦЕННОСТИ

Нашата любов е и наша мисия

Да предлагаме продукти от най-високо качество,
произведени ръчно и изключително от сурово мляко

Овцете Лакон са известни с производството на традиционното френско сирене Рокфор. Във ферма “Багри” съчетаваме живота в близост до природата със съвременните технологии за доене и произвеждане на собствен фураж от кълнове. Държим на:

  • изключително добрата хигиена
  • редовната паша
  • доброто оборудване в мандрата

Вярваме, че всеки занаятчийски производител трябва да се стреми към перфекционизъм, а в нашите виждания това е завръщането към традиционния български вкус.

За да ни посетите Поръчайте тук