Семейство Николови
История и Мисия
Започнахме със създаването на първия farm-to-table ресторант и поставихме началото на фермерската вълна в ресторантьорството в София.
Доразвихме идеята със семейната ни ферма, където изградихме и мини мандра за ръчни занаятчийски продукти – сирене, кашкавал и овче кисело мляко. Внимателно подбрахме породата Лакон – ароматът на млякото е деликатен, а маслеността на млечните продукти е много висока.


Натрупахме опит и знания и направихме следващата крачка – създадохме нови продуктови линии с вълнуващи нови вкусове.
Вярваме, че допринасяме повече хора да опитат и заобичат овчето мляко и сме щастливи, че предлагаме продукти с пълноценен състав, в който са запазени важните нутриенти.
Качество и ценности
Нашата любов е и наша мисия
Да предлагаме продукти от най-високо качество,
произведени ръчно и изключително от сурово мляко
Овцете Лакон са известни с производството на традиционното френско сирене Рокфор. Във ферма “Багри” съчетаваме живота в близост до природата със съвременните технологии за доене и произвеждане на собствен фураж от кълнове.


Нашите ценности
Ние държим на:
- изключително добрата хигиена
- редовната паша
- доброто оборудване в мандрата
Вярваме, че всеки занаятчийски производител трябва да се стреми към перфекционизъм, а в нашите виждания това е завръщането към традиционния български вкус.