А2 млякото – краткотраен тренд или революция?
25 февруари 2025
Съвременните открития и факти за А2 млякото, се срещат с историческото ни наследство Какво е A2 мляко? Чудите се какво…
А2 млякото – краткотраен тренд или революция?
25 февруари 2025
Съвременните открития и факти за А2 млякото, се срещат с историческото ни наследство Какво е A2 мляко? Чудите се какво…
По прашния фермерски път
10 септември 2024
Много е важно човек да не забравя от къде е тръгнал и да си напомня на къде отива. Всеки етап…
Здравословни ползи от комбинацията Истински мед и Багри
29 май 2023
Изключително важно е да се грижим за здравето и организма си всеки ден В променливите пролетни дни имунната ни система…
Крема сирене Багри – с цели 4 пробиотика
16 ноември 2021
Превенцията е най-доброто лекарство. Това е част от съвременния подход към профилактика на редица заболявания и утвърждаване на здравословен начин…
Овчи кашкавал БАГРИ
14 септември 2021
Как произвеждаме кашкавала? За да произведем овчи кашкавал БАГРИ използваме сурово овче мляко, което не се пастьоризира. Прилагаме метод на…
Овче сирене БАГРИ
02 септември 2021
Ако обичате млечни продукти, то овче сирене БАГРИ може да се превърне в чудесно допълнение към ежедневното ви меню. Освен…
Овче кисело мляко БАГРИ
17 август 2021
Овчето кисело мляко БАГРИ се произвежда само ден преди да го доставим в София, понеже неговият срок на годност е…
Ферма Багри – Нашият път дотук
05 август 2021
Историята на ферма Багри започна през 2015 година, когато отворихме ресторант „БАГРИ“ – със сезонно меню, в което използвахме само…